EN

 SPLETNI REFERAT


  Uporabniško ime:

Geslo:


 

 

Uporabniško ime za vstop v spletni referat UL FGG je vaša digitalna identiteta (čeprav izgleda podobno, to ni vaš e-poštni naslov).


Študenti lahko digitalno identiteto aktivirate oz. uredite preko ID PORTALA UL. Digitalne identiteto aktivirate na http://id.uni-lj.si / digitalna identiteta / prevzem identitete / vpiše se osebne podatke / oseba nato sama določi svoje geslo / klik na gumb PREVZEM DIGITALNE IDENTITETE.
Geslo mora vsebovati najmanj 8 znakov. Vaše uporabniško ime je sestavljeno iz črke imena, črke priimka, štirih številk, @, student.uni-lj.si. Primer: ab1234@student.uni-lj.si. Uporabniško ime in geslo sta zaupna podatka in ju ne posredujte tretjim osebam!


Spremembo oz. generiranje novega gesla (pozabljeno) lahko uredite samo sami na ID portalu - https://id.uni-lj.si, levi gumb Digitalna identiteta / Sprememba gesla oz. Pozabljeno geslo.


Digitalno identiteto uporabljate tudi za prijavo v spletno učilnico UL FGG in brezžično omrežje Eduroam.


Pedagogom digitalno identiteto tvorijo na članici, kjer ste zaposleni (na UL FGG je to vaš uporabniški račun za brezžično omrežje Eduroam). V kolikor je še nimate, jo dobite pri službi za informatiko vaše fakultete.


Za podporo in pomoč glede vsebinskih vprašanj skrbimo v referatu UL FGG, ta tehnično podporo pa se lahko obrnete na službo za informatiko UL FGG.


Obvestilo pavzerjem: V kolikor je minilo več kot dve leti, odkar ste imeli nazadnje status (pavzirate dlje kot dve leti), vam je po Pravilniku o študiju na I. in II. st. na UL FGG potekla tudi pravica vstopa v spletni referat. Za ponoven vstop morate v referatu za študente vložiti Prošnjo za nadaljevanje študija po prekinitvi.


Z vstopom in uporabo VISa oz. spletnega referata se strinjate z uporabo piškotkov. Uporabljeni piškotki so namenjeni delovanju strani in zagotavljanju varnosti dostopa.
Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika ter niso uporabljeni za nikakršno analizo.
Piškotki se ne posredujejo nobeni zunanji organizaciji. Po odjavi iz sistema VIS se piškotki samodejno pobrišejo. Več o piškotkih